Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στο Mindfulness

Στις 10 Δεκεμβρίου 2022 ξεκινά το εξάμηνο πρόγραμμα «Ζώντας μια ζωή με Ενσυνειδητότητα: Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στο Mindfulness (Taking it Further: Mindfulness for Life)». Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Mindfulness, επίπεδο 1 (Teacher Training Online Level 1, TTO1)

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Mindfulness, επίπεδο 1 (Teacher Training Online Level 1, TTO1)

Πότε: 20 Οκτωβρίου 2022 – 13 Νοεμβρίου 2022

Πού: Διαδικτυακό

Νέος κύκλος προγράμματος Mindfulness

Αρχές Απριλίου ξεκινά νέος κύκλος του Mindfulness Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες (Mindfulness-Based StressReduction, MBSR). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

Νέος online κύκλος προγράμματος Mindfulness

Αρχές Νοεμβρίου 2021 ξεκινά νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-BasedCognitiveTherapy, MBCT). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy, MBCT)

Νέος διαδικτυακός κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive TherapyMBCT) ξεκινάει τέλη Μαρτίου 2021 με εκπαιδεύτρια τη Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγο, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα

Νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Stress Reduction, MBSR).

Προσωρινό κλείσιμο Κέντρου "Ψυχή τε και σώματι" λόγω κορονοϊού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νέων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών «Ψυχή τε και σώματι» θα είναι κλειστό από Δευτέρα 23/3 και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρων οδηγιών.
 
Θα συνεχίσουμε όμως να προσφέρουμε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μέσω Ίντερνετ σε όποιον το επιθυμεί. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6957085624 ή με e-mail στο ptkspsychology@gmail.com αν ενδιαφέρεστε για online συνεδρίες. 
 

Νέα για Προγράμματα Mindfulness στο Κέντρο "Ψυχή τε και σώματι"

Το Βιωματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο στο Mindfulness θα γίνει αυτή τη φορά στη Χρυσούπολη, στο Studio Prana, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17:00-19:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive Therapy - MBCT).

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα, πρόγραμμα γνωστό στο εξωτερικό με τον τίτλο Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), θα ξεκινήσει στο Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών "Ψυχή τε και σώματι" την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και θα διαρκέσει 8 βδομάδες μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Πρόγραμμα Αντιμετώπισης του Άγχους με Ενσυνειδητότητα στη Θεσσαλονίκη (Mindfulness-Based Stress Reduction - MBSR).

Tο επόμενο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης του Άγχους με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Stress Reduction - MBSR) θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σε 3 βδομάδες, στις 5-8/04 και 12-14/04.
 

Pages