Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Mindfulness retreat στην Ελλάδα με τη Rebecca Crane

"Ανακαλύπτοντας την Ηρεμία Μέσα μας": η Prof. Rebecca Crane θα διδάξει αυτό το πενθήμερο mindfulness retreat στις 4-8 Σεπτεμβρίου 2023 στη Β. Ελλάδα. Το retreat διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών & Mindfulness "Ψυχή τε και σώματι".

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής διαβάστε εδώ.

Έναρξη νέου κύκλου Προγράμματος MBCT

Τον Φεβρουάριο 2023 ξεκινά νέος κύκλος Προγράμματος Γνωσιακής Θεραπείας βασισμένης στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive Therapy, MBCT). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας. 

Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στο Mindfulness

Στις 10 Δεκεμβρίου 2022 ξεκινά το εξάμηνο πρόγραμμα «Ζώντας μια ζωή με Ενσυνειδητότητα: Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στο Mindfulness (Taking it Further: Mindfulness for Life)». Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Mindfulness, επίπεδο 1 (Teacher Training Online Level 1, TTO1)

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Mindfulness, επίπεδο 1 (Teacher Training Online Level 1, TTO1)

Πότε: 20 Οκτωβρίου 2022 – 13 Νοεμβρίου 2022

Πού: Διαδικτυακό

Νέος κύκλος προγράμματος Mindfulness

Αρχές Απριλίου ξεκινά νέος κύκλος του Mindfulness Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες (Mindfulness-Based StressReduction, MBSR). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

Νέος online κύκλος προγράμματος Mindfulness

Αρχές Νοεμβρίου 2021 ξεκινά νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-BasedCognitiveTherapy, MBCT). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy, MBCT)

Νέος διαδικτυακός κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive TherapyMBCT) ξεκινάει τέλη Μαρτίου 2021 με εκπαιδεύτρια τη Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγο, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα

Νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Stress Reduction, MBSR).

Προσωρινό κλείσιμο Κέντρου "Ψυχή τε και σώματι" λόγω κορονοϊού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νέων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών «Ψυχή τε και σώματι» θα είναι κλειστό από Δευτέρα 23/3 και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρων οδηγιών.
 
Θα συνεχίσουμε όμως να προσφέρουμε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μέσω Ίντερνετ σε όποιον το επιθυμεί. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6957085624 ή με e-mail στο ptkspsychology@gmail.com αν ενδιαφέρεστε για online συνεδρίες. 
 

Νέα για Προγράμματα Mindfulness στο Κέντρο "Ψυχή τε και σώματι"

Το Βιωματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο στο Mindfulness θα γίνει αυτή τη φορά στη Χρυσούπολη, στο Studio Prana, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17:00-19:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Pages