Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Ψυχόδραμα και Σχέσεις: ¨Τα πρέπει και τα θέλω"

 Ένας χρόνος κιόλας πέρασε από τότε που η Ξάνθη αλλά και η ευρύτερη περιοχή άρχισε να γνωρίζει την βιωματική μέθοδο του Ψυχοδράματος μέσα από μια σειρά ομαδικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα, στο Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών “Ψυχή τε και Σώματι”, Πινδάρου 11β (πίσω από Elisso).

Πέρυσι οι ομαδικές συναντήσεις άρχιζαν και τελείωναν την ίδια μέρα, το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα και για δυόμισι ώρες την συνάντηση  και είχαν στόχο την απλή  διερεύνηση μέσω της βιωματικής μεθόδου του ψυχοδράματος κυρίως θεμάτων που αφορούν στην οικογένεια. 

Φέτος, κάθε ομάδα ψυχοδράματος θα συναντιέται  τέσσερα Σάββατα τον μήνα  ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος  για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη διερεύνηση των θεμάτων που θα πραγματεύεται  με τρόπο βιωματικό. 

Αυτή την χρονιά “αγγίζουμε” τις Σχέσεις διαμέσω της βιωματικής μεθόδου του Ψυχοδράματος. 

Η πρώτη ομάδα  αρχίζει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 – 20:30. 

Η ομάδα θα είναι κλειστή, δηλαδή, τα άτομα που θα συμμετάσχουν, δεσμεύονται με την παρουσία τους στην ομάδα και για τις τέσσερις συναντήσεις. Επίσης καινούρια άτομα δεν θα μπορούν να εισέρχονται στην ομάδα κατά την διάρκεια των τεσσάρων αυτών συναντήσεων.

Το θέμα της ομάδας Νοεμβρίου είναι :

“ Τα Πρέπει και τα Θέλω”

Κάθε Σάββατο η ομάδα θα επεξεργάζεται μια υποενότητα:

Σάββατο 7/11 : “Τι γίνεται όταν τα Πρέπει και τα Θέλω κάνουν πόλεμο;”

Σάββατο 14/11: “ Πότε είναι καλό να ακολουθούμε τις επιθυμίες μας;”

Σάββατο 21/11: “ Το υποχρεωτικό μπορεί να γίνει και δημιουργικό;”

Σάββατο 28/11: “ Υπάρχει χρυσή τομή μεταξύ παρόρμησης και επιθυμίας;”

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. 

Κόστος
 συμμετοχής: 80 ευρώ.
Για τρόπους πληρωμής επικοινωνείστε με τη Σωτηρία Δριβάλου.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την Σωτηρία Δριβάλου στο 6978697457 και στο εμαιλ: drivalous@gmail.com

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τους κύκλους ψυχοδράματος που γίνονται στο Κέντρο και γενικότερα για το Ψυχόδραμα εδώ.