Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Προσωρινό κλείσιμο Κέντρου "Ψυχή τε και σώματι" λόγω κορονοϊού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νέων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών «Ψυχή τε και σώματι» θα είναι κλειστό από Δευτέρα 23/3 και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρων οδηγιών.
 
Θα συνεχίσουμε όμως να προσφέρουμε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μέσω Ίντερνετ σε όποιον το επιθυμεί. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6957085624 ή με e-mail στο ptkspsychology@gmail.com αν ενδιαφέρεστε για online συνεδρίες. 
 
Επίσης μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας και μέσω των δυο σελίδων μας Facebook: Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών «Ψυχή τε και σώματι» και του Mindfulness Xanthi.
 
Σας αφήνω με ένα πολύ όμορφο και τόσο επίκαιρο ποίημα του John O’ Donohue:
«Αυτή είναι η ώρα για να πας αργά,
Να κάτσεις χαμηλά κοντά στον τοίχο
Μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.
 
Προσπάθησε όσο μπορείς, να μην επιτρέψεις
Στην άγρια βούρτσα της αμφιβολίας
Να ξύσει από την καρδιά σου
Κάθε αίσθηση του εαυτού σου
Και του διστακτικού φωτός σου.
 
Αν παραμείνεις γενναιόδωρος,
Θα έρθει εποχή που όλα θα ναι καλά·
Και θα βρεθείς ξανά
Σε φρέσκα λιβάδια υπόσχεσης,
Όπου ο αέρας θα είναι ευγενικός
Κι αναψοκοκκινισμένος με νέο ξεκίνημα.»
 
Με ευχές να είστε ασφαλείς, υγιείς και ψύχραιμοι και να παραμείνετε συνδεδεμένοι και γενναιόδωροι, παρόλο τον εγκλεισμό και την απομόνωση. Ας αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, από απόσταση όσον αφορά το σώμα αλλά πολύ κοντά στην καρδιά και στο μυαλό μας, τις προκλήσεις που μας περιμένουν.
 
Σοφία Μεσσάρη