Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Βιωματικό εργαστήριο Ψυχοδράματος "Προσεγγίζοντας τους ρόλους της ζωής μας"

Το Σάββατο στις 17 Ιουνίου στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη 3ωρη συνάντηση του βιωματικού εργαστηρίου ψυχοδράματος στο Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών, «Ψυχή τε και σώματι». Το θέμα του εργαστηρίου θα είναι “Προσεγγίζοντας τους ρόλους της ζωής μας” και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή 18 Ιουνίου σε μια ακόμη 3ωρη συνάντηση στις 9.30 π.μ.

Το ψυχόδραμα είναι μια μέθοδος για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου με ρίζες στο θέατρο και γενικότερα τις θεραπείες μέσω τέχνης. Με παιγνιώδη και συμβολικό τρόπο ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανταποκριθούν επαρκώς και δημιουργικά στις ποικίλες καταστάσεις της ζωής τους καθώς και στην επίτευξη των στόχων τους.

Το εργαστήριο αυτό θα απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν τρόπους  προσέγγισης του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν τους ρόλους που έχουν μέσα στην ζωή τους, τους τρόπους που σχετίζονται με τους άλλους και να αφεθούν σ ένα ταξίδι διερεύνησης με στόχο τη δημιουργία μιας νέας πυξίδας ζωής. Μέσα από τεχνικές του θεάτρου και τεχνικές του ψυχοδράματος τα μέλη της ομάδας θα εμπλακούν στο παιχνίδι της ζωής, ακολουθώντας τους δρόμους της προσωπικής ιστορίας του καθενός, άλλοτε ως πρωταγωνιστές και άλλοτε ως ουσιαστικοί βοηθοί στο “ταξίδι” κάποιου άλλου.

Κόστος συμμετοχής για το διήμερο : 20 ευρώ το άτομο.

 Συντονίστρια : Μαρία Σάββα, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού -Ψυχοδραματίστρια

Πληροφορίες :  6977551262 (Μαρία Σάββα)