Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Ανοιχτή Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Με χαρά σας καλούμε να συμμετέχετε στην Ανοιχτή Εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών "Ψυχή τε και σώματι" για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015. 
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας είναι μια ευκαιρία για να σπάσουμε την απομόνωση που συχνά περιβάλλει τα θέματα ψυχικής υγείας και να μιλήσουμε ανοιχτά, να ενημερώσουμε για πρόληψη και θεραπεία αλλά και για να γιορτάσουμε μαζί το ταξίδι της ανάρρωσης. 
 
Γι' αυτό σας καλούμε να περάσετε για να πάρετε πληροφορίες και να ενημερωθείτε αλλά και για ένα γεια, αν κάνετε βόλτα μόνοι σας, με την οικογένεια ή με φίλους. Θα έχουμε τσάι και χυμό, για όσους ενδιαφέρονται να μείνουν λίγο παραπάνω για κουβέντα! 
 
Το Κέντρο θα ανοιχτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 10:00-13:00 και 17:00-20:00. Το απόγευμα της ίδια ημέρας, στις 18:00-19:00, η Σωτηρία Δριβάλου θα συντονίσει τη Βιωματική Παρουσίαση: Ψυχόδραμα & Ψυχική Υγεία.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
 
Παρακαλούμε περάστε το μήνυμα του εορτασμού αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας σε όσους περισσότερους μπορείτε.